fbpx
naruci.pustiotok@gmail.com

0

 x 

Košarica je prazna.

Azuki grah - organski 500g

19,90 kn
Opis proizvoda:
Azuki je jakog i slatkastog okusa i prije kuhanja ga treba dobro oprati i ocijediti. Želite li poboljšati njegovu probavljivost, dovoljno ga je prije kuhanja namakati oko dva sata – no, kao i u slucaju lece i drugih mekih mahunarki, namakanje nije neophodno.

Azuki grah sadrži manje ulja i masnoca od drugih mahunarki, a došao je na glas kao svojevrsni "cistac" organizma – posebno nakon što je dokazano da jaca bubrege i pomaže pri izbacivanju štetnih tvari iz tijela mokrenjem. Takoder sadrži vitamine A i B5, magnezij, natrij i cink te mnoge druge korisne tvari i spojeve.

Raspoloživost: Na zalihama

Brend : Nutrigold

Zbog velikog udjela bjelancevina danas se najcešce upotrebljava u makrobiotickoj kuhinji. Najcešce se kuha zajedno sa 7-8 cm dugom algom kombu, kojom se poboljšava probavljivost i okus jela, ali i dodaje još korisnih minerala, što pak pridonosi boljoj uravnoteženosti hranjivih sastojaka u jelu. Može se kuhati i zajedno sa žitaricama – pšenicom ili jecmom, cime cete u jednom obroku uravnotežiti bjelancevine i ugljikohidrate.

 

Sastojci:

100% azuki iz organskog uzgoja

 

delivery truck 318 47759 Besplatna dostava za narudžbe iznad 449 kn

O nama

Veganska internet trgovina Pusti otok

Dostava:

30 kn, iznad 450 kn BESPLATNA

VELEPRODAJA

Kontakt

Korisnička podrška: 095 909 9216

Prodaja:

radnim danom od 8:30 do 15:30h

095 909 9216

Mail narudžbe: naruci.pustiotok@gmail.com

    Ponuda