fbpx
info.simplev@gmail.com

0

 x 

Košarica je prazna.

Uvjeti kupnje

UVJETI POSLOVANJA U INTERNET TRGOVINI

Potrošač je svaka pravna i fizička osoba čije se sjedište/prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske te koja izvrši narudžbu i plaćanje u Internet trgovini pusti-otok.com prema Zakonu o zaštiti potrošača, ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.
Uvjeti poslovanja Internet trgovine pusti-otok.com sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača – Ugovor sklopljen na daljinu. Narudžbom proizvoda potrošač potvrđuje prihvaćanje uvjeta poslovanja.


CIJENE
Sve cijene su navedene u kunama bez PDV-om sukladno članku 90 st. 2 Zakona o pdv-u. Cijene vrijede u trenutku naručivanja, u slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni prodavatelj će o tom prethodno obavijestiti kupca. Zadržavamo pravo na pogreške, u slučaju pogreške bit ćete obaviješteni.


PLAĆANJE
Plaćanje je moguće izvršiti:
općom uplatnicom/virmanom
pouzećem
putem internet bankarstva doznakom na račun prodavatelja
Plaćanje općom uplatnicom, virmanom i internet bankarstvom
Primatelj uplate:
SimpleV j.d.o.o.
Bakačeva 6, 42000 Varaždin
OIB: 72343860388
IBAN: HR1223400091110900273

Pratite upute koje ćete dobiti po izvršenju narudžbe. Obratite pozornost na iznos koji trebate uplatiti. Molimo vas da uplatu izvršite u roku od tri dana od izvršenja narudžbe, inače neplaćenu narudžbu poništavamo.

DOSTAVA
Naručeni proizvod ćemo Vam isporučiti najkasnije u roku od 10 radnih dana od narudžbe, rok isporuke teče od primitka sredstava na naš račun. Ukoliko naručenog proizvoda nema na zalihama, obavijestit ćemo Vas telefonski ili mailom i dogovoriti produženi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje isporuke. Ukoliko naručite nekoliko proizvoda, isporučit ćemo Vam one proizvode koje trenutno imamo na zalihama.

Dostavu unutar RH vrši Overseas Express. Dostavu na adresu vrši Overseas Express (cijena dostave: 30 kn). Za narudžbe iznad 450 kn dostava je besplatna. Također, moguća je dostava i na području grada Varaždina čija je cijena 10kn, a besplatna za narudžbe iznad 150 kn.

PRAVA NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA SKLOPLJENOG NA DALJINU
Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.
Rok otkazivanja narudžbe počinje teći kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik,roba koja je predmet ugovora predana u posjed.
Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovog Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu,broj telefona,telefaksa ili adresu elektroničke pošte. Obrazac zahtjeva za raskid ugovora možete preuzeti OVDJE.
Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili,uključujući i troškove isporuke,bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili.
Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.
Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad.
Robu vratite ili je predajte nama ili Hrvatskoj pošti bez nepotrebnog odgađanja,a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.
Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.
Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom,osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.
Proizvodi koje vraćate moraju biti u originalnoj ambalaži, sa svim pripadajućim dijelovima, neoštećeni i potpuno ispravni. Uz vraćene proizvode, kupac mora priložiti originalni račun s dopisom o količini proizvoda.
Prodavatelj nije dužan primiti pošiljku s otkupninom ili pošiljke koje ne odgovaraju njegovim općim uvjetima poslovanja.
Potrošač je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja. Kada isporučimo originalno zapakiran paket na Vaša vrata i Vi preuzimate robu uz obavezan potpis na dostavnici, time potvrđujete da je roba uredno isporučena.

REKLAMACIJE I POVRAT SREDSTAVA
Za sve artikle vrijedi zakonski propisano jamstvo.
Molimo Vas da nam se najprije s opisom, a možete nam poslati i fotografiju oštećenja, javite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., te ćemo onda pristupiti rješavanju povrata oštećenog artikla i reklamacije.
Pritužbu na materijalne nedostatke možete podnijeti na istu adresu.
Pritužbe na materijalne nedostatke rješavamo sukladno zakonu o obveznim odnosima.

 

RJEŠAVANJE SPOROVA
Eventualne sporove Prodavatelj i Potrošač nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je sud u mjestu sjedišta prodavatelja.

Izvansudsko rješavanje potrošačkih sporova
Ovim putem Vas obavještavamo o svojoj dobroj volji da svaki spor riješimo mirnim putem sporazumno kao i Vašem pravu da koristite mehanizme izvansudskog rješavanja potrošačkih sporova pravom pokretanja postupka izvansudskog rješavanja spora podnošenjem prijave Sudu časti Hrvatske gospodarske Komore, i/ili podnošenjem prijedloga za mirenje Centru za mirenje pri Hrvatskoj gospodarskoj Komori.

Adresa: Rooseveltov trg 2 10000 Zagreb
Email adrese za prijavu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Online rješavanje potrošačkih sporova
Obaviještavamo Vas o mogućnosti rješavanja potrošačkih pritužbi putem online rješavanja potrošačkih sporova temeljem Uredbe o online rješavanju potrošačkih sprova 2006/2004 i Direktive 2009/22/EC i Direktive o alternativnom rješavanju alternativnih sporova 2013/11/EU putem linka:
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HR

PRAVNE ODREDBE
Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama pusti-otok.com su vlasništvo tvrtke SimpleV j.d.o.o. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama. Autorska prava u bilo kojem skinutom materijalu nisu prenosiva na Vas u slučaju bilo kakvog skidanja ili kopiranja. Nije dozvoljeno reproducirati objavljivati, distribuirati, pokazivati, modificirati, kreirati derivirani rad, prodavati ili sudjelovati u prodaji, ili eksportirati u nijednom slučaju, u cjelini ili u dijelovima, bilo koji dio sadržaja, stranica.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA
Prema zakonu o zaštiti potrošača, obaviještavamo Vas da, ukoliko imate primjedbe na kupljene proizvode ili pruženu uslugu pisani prigovor možete poslati:
Poštom na adresu:
Bakačeva 6,
42000 Varaždin, Hrvatska
elektroničkom poštom na e-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Na Vaš prigovor odgovorit ćemo u pisanom obliku u roku 15 dana od zaprimanja istog.

Obrazac prigovora možete preuzeti OVDJE.

 

ZAŠTITA PODATAKA

Zaštitom podataka štite se sve informacije koje kupci dostavljaju Prodavatelju kada koriste web stranicu www.pusti-otok.com.
Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na određenu fizičku osobu, odnosno, osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (ime i prezime, adresa stanovanja, e-mail adresa, broj telefona/mobitela i sl.).
Obrada osobnih podataka je svaka radnja ili skup radnji izvršenih na osobnim podacima, bilo automatskim sredstvima ili ne, kao što je prikupljanje, snimanje, organiziranje, spremanje, prilagodba ili izmjena, povlačenje, uvid, korištenje, otkrivanje putem prijenosa, objavljivanje ili na drugi način učinjenih dostupnim, svrstavanje ili kombiniranje, blokiranje, brisanje ili uništavanje, te provedba logičkih, matematičkih i drugih operacija s tim podacima.
Registracijom na internet stranici
www.pusti-otok.com, kupnjom kao gost ili pristupanjem samoj stranici kupac daje suglasnost da Prodavatelj obrađuje njegove osobne podatke navedene u registracijskoj formi, te podatke o narudžbama, kao i podatke dostupne u procesu plaćanja proizvoda/usluge. Isti podaci koriste se u svrhu sklapanja ugovora, te u svrhu upoznavanja prodavatelja s kupovnim navikama kupaca, kao i u informativne svrhe, te svrhe promidžbe usluga i proizvoda prodavatelja.

SimpleV j.d.o.o. se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe niti ih bez vašeg dopuštenja prepuštati trećim osobama, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza. Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca (ime i prezime, adresa stanovanja, e-mail adresa, broj telefona/mobitela i sl.), a koji služe i za potrebe dostave robe. SimpleV j.d.o.o. neće koristiti podatke za promotivne aktivnosti osim u slučaju slanja posebnih ponuda i newslettera za korisnike koji su se prijavili za primanje takvih obavijesti.

Prodavatelj se obvezuje čuvati privatnost osobnih podataka svih Kupaca, te će s istima postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, odnosno drugim primjenjivim propisima. Sve gore navedene osobne podatke Prodavatelj ne smije neovlašteno upotrebljavati niti učiniti dostupnim trećim osobama, osim u slučajevima kada to poseban zakon dozvoljava ili je pak potrebno u svrhu realizacije ugovornih obveza. Svi djelatnici Prodavatelja i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Svi podaci o kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici SimpleV j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. SimpleV j.d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza. Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (IP adresa, ime domene, vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) SimpleV j.d.o.o. ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti prodavatelja na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Kupac je dužan promjenu izvršiti i u korisničkim podacima. U slučaju da promjene kupac ne izvrši, SimpleV j.d.o.o. ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda. U slučaju da Kupac ne želi da prodavatelj više na bilo koji način obrađuje podatke istoga, te zahtijeva brisanje podataka o istome, mora to prodavatelju javiti, i to putem e-mail poruke na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

SimpleV j.d.o.o. informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te im daje mogućost da odluče žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koristi za marketinške kampanje. Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu web shopa te na sve stranice unutar pusti-otok.com domene, a ne na vanjske stranice koje upućuju linkovima na pusti-otok.com domenu.

Visoki standard sigurnosti

Kod prijenosa podataka koristimo SSL-sigurnosni sustav (Secure Socket Layer) povezan s 128-Bit kodiranjem. Ova zaštita pruža najvišu sigurnost i zbog toga se koristi i u bankama za zaštitu podataka pri online-bankingu. Sve ponuđene vrste plaćanja su zaštićene ovim sigurnosnim standardom. Da se Vaši podaci kodirano prenose, možete prepoznati po zaključanom prikazu simbola lokota na lijevoj strani statusne trake Vašeg pretraživača.

Kako bismo osigurali dovoljnu sigurnost podataka prilikom podnošenja obrazaca u koristimo reCAPTCHA uslugu Google Inc. Ona se koristi radi utvrđivanja je li unos napravila osoba ili se radi o zlouporabi korištenjem automatiziranog ili strojnog unosa (botova). Usluga uključuje slanje IP adrese i svih drugih podataka koje Google traži za uslugu reCAPTCHA, u tom slučaju vrijede različite odredbe o zaštiti podataka firme Google Inc. Ostale informacije oGoogle Inc. smjernicama za zaštitu podataka pronađite ovdje.

Google Analytics

Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize Google Inc. ("Google"). Google Analytics koristi tzv.„kolačiće“, tekstovne podatke, koji su pohranjeni na Vašem računalu i koji omogućuju analizu korištenja web stranice preko Vas. Informacije upotpunjene kolačićima o korištenju ove stranice (uklj. Vašu IP adresu, pri čemu za Vašu anonimnost pomoću „_anonymizeIp()“ zadnjih 8 znakova nije prikazano Google Analytics) se prenose na Google server i tamo pohranjuju. Google će koristiti ove informacije za ocjenu Vašeg korištenja stranice, sastavljanje izvještaja o aktivnostima web stranice za pokretača web stranice i za pribavljanje daljnjih usluga s korištenjemweb stranice i interneta. Google će proslijediti ove informacije trećoj strani dok god je to zakonski dopušteno ili dok god treća strana koristi ove podatke po nalogu Google-a. Google ni u kojem slučaju neće dovesti Vašu IP adresu uvezu s ostalim Google podacima.

Google oglasi

Ova web stranica koristi Google Remarketing, službu Google-a za uključenje prikaza na internetu. Zbog te namjene su informacije o Vašem ponašanju pri surfanju anonimno skupljene tijekom posjeta naše web stranice i pohranjene pomoću tzv. "Cookie" tekst podataka na Vašem računalu. Na osnovi ovih informacija treći ponuđač, uklj. Google, spaja oglase na web stranicama na internetu.

Pogled u Vaše osobne podatke

Vaše osobne podatke možete svakovremeno pregledati, obraditi i obrisati pod "moj račun" - s korištenjem Vaše e-mail adrese i Vaše lozinke. Ukoliko zaboravite Vašu lozinku pružamo Vam posebnu uslugu: u dijelu "moj račun" na log-in stranici možete pronaći "Zaboravili se svoju lozinku?", koja vodi do pomoći za lozinku. Jednostavno unesite Vašu e-mail adresu i pošaljite obrazac. Poslat ćemo Vam zamjensku lozinku na Vašu e-mail adresu.

O nama

Veganska internet trgovina Pusti otok

Dostava:

30 kn, iznad 450 kn BESPLATNA

Varaždin: 10 kn, iznad 150 kn BESPLATNA

VELEPRODAJA

Kontakt

Korisnička podrška: 099 69 19 767

Prodaja:

radnim danom od 8:30 do 15:30h

099 69 19 767

info.simplev@gmail.com

Mail narudžbe: narudzba.pustiotok@gmail.com

    Ponuda