fbpx
info.simplev@gmail.com

0

 x 

Košarica je prazna.

Ehinacea bio

94,50 kn
126,00 kn

Popust: 25%

Indijanci su je koristili za podizanje imuniteta, liječenje infekcija, rana i uboda insekata.

Pakiranje: 99 kaps./210mg

Raspoloživost: Na zalihama

Brend : Nat&form

Echinacea je biljka iz obitelji Asteraceae porijeklom iz Sjeverne Amerike, još davno su je koristili američki indijanci, pa se još naziva i indijanski čistač krvi. Indijanci su je koristili za podizanje imuniteta, liječenje infekcija, rana i uboda insekata. Naziv biljke potječe iz grčke riječi echinos što znači jež, a radi izgleda sredine ove biljke nakon što ocvate, a izgleda kao jež.

 

Pripravci iz nadzemnog dijela echinacee purpuree se koriste za:

  • podizanje imuniteta
  • liječenje infekcija
  • ublažavanje boli
  • ima antivirusno i antioksidativno djelovanje

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

4 kapsule dnevno progutati s velikom čašom vode usred obroka.

Napomene: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Dodatke prehrani treba koristiti kao dio zdravog načina života i nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučena dnevna dozu ne smije se prekoračiti. Čuvati izvan dohvata djece.

Upozorenje: Ne preporuča se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu. Ne preporuča se uzimati kod progresivnih sistemskih bolesti (TBC, leukemije), autoimunih bolesti, HIV-a,  trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 1 godine.

 

SASTOJCI:

List bio grimizne ehinacee ( Echinacea purpurea) u prahu, biljna kapsula.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=4 kapsule): List bio grimizne echinacee u prahu 840 mg. Prah dobiven iz organskog uzgoja.

 

Proizvođač Nat & Form dizajnira i proizvodi dodatke prehrani visoke izvrsnosti. S 20 godina stručnosti, brand se temelji na strategiji usredotočenom na poštivanju okoliša i ljudi. Proizvodnja je organizirana na način da minimizira upotreba prirodnih resursa i stvaranje štetnih emisija. Izabirući prirodne proizvode, sortirajući otpad i poštujući odgovorne proizvodne standarde, tvrtka se zalaže za dugo održiv razvoj. Izabravši prodaju jako širokog spektra biljaka, imaju pozitivan utjecaj na očuvanje biljne raznolikosti širom svijeta i pridonose očuvanju lokalnog ecosistema. Kombiniranje prirodnosti, kvalitete, transparentnosti i performansi Nat & Form proizvodi udovoljavaju najstrožim zahtjevima francuske farmakopeje. 

 

Od neodoljive kvalitete, kako u smislu prirodnosti korištene sirovine, certificiranog organskog, tako i učinkovitosti, ovaj dodatak prehrani također pokazuje predanost ekološkoj odgovornosti. 

 

delivery truck 318 47759 Besplatna dostava za narudžbe iznad 449 kn

O nama

Veganska internet trgovina Pusti otok

Dostava:

30 kn, iznad 450 kn BESPLATNA

Varaždin: 10 kn, iznad 150 kn BESPLATNA

VELEPRODAJA

Kontakt

Korisnička podrška: 099 69 19 767

Prodaja:

radnim danom od 8:30 do 15:30h

099 69 19 767

info.simplev@gmail.com

Mail narudžbe: narudzba.pustiotok@gmail.com

    Ponuda